Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje, imam skoro 14 godina i osecam vec par dana natečenost u predelu iza sedmice otežano zvaćem i boli me samo na dodir. Zanima me da li je moguce da mi rastu umnjaci jer obicno rastu u kasnijim godinama i ako da da li ta natecenost ukazuje da je zasigurno potrebno vadjenje umnjaka? Hvala unapred puno bi mi znacio odgovor

Lana - 12. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Lana,

moguće je da je u pitanju nicanje umnjaka.

Navedene tegobe ne moraju obavezno da znače da je potrebno vađenje umnjaka, već je potrebna procena stomatologa, po mogućnosti oralnog hirurga, na osnovu analize OPT snimka.

Dakle, savetujemo ti da u pratnji roditelja posetiš stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč i preduzela odgovarajuća terapija ukoliko je potrebna.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata