Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovanje, imam u gornjoj jedinici mali tenzioni bol (na dodir), jedinica je plombirana pre nekoliko godina, i u medjuvremenu je promenila boju. Planiram da uradim navlaku , molim za savet.

Vesna - 12. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Vesna,

uzrok bola na dodir, kao i promena boje zuba može da ukazuje na oboljenje zubne pulpe ("živca") navedenog zuba sa mogućim širenjem infekcije u kost oko vrha korena zuba, kada je potrebno kanalno lečenje, a po potrebi i hirurško uklanjanje patološkog procesa (apikotomija).

Savetujemo posetu stomatologu koji će kliničkim pregledom i analizom RTG snimka navedenog zuba utvrditi stanje zubne pulpe, kao i stanje kosti oko vrha korena zuba, te sprovesti adekvatnu terapiju. 

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata