Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje imsm pitanje posto ssm opeticsla sinuce prije 3 mjeseca i ponovo ssm isla radila CT posto ssm osjetila otok na desnoj strani obraza mudutim Doktor za usi gtlo nos mi je rekso ds jedve u redu ali medutim mi je pronasao ds je problem u zubi 6 koji je vec pod krunpm a i ja osjecam
Kao neki isjedsk da mi curi zub me ne boli postoje zivac umrtvit ali imam otok idalje dali postoji mogucnost da se zubi spasi ili moram da ga vadim .

Medina Hubdur - 09. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Medina Hubdur,

nažalost, samo na osnovu navedenog, a bez kliničkog pregleda i analize OPT snimka, a po potrebi i Rtg snimka navedenog zuba, nije moguće tvrditi o čemu je tačno reč i da li se zub može sačuvati u vilici ili je potrebno njegovo vađenje.

Uzrok navedenog oticanja može biti prisustvo i zapaljenje parodontalnog džepa u predelu navedenog zuba ili prisustvo hroničnog procesa oko vrhova korenova zuba.

Ukoliko se utvrdi da je zub potrebno endodontski sanirati, lečenje je moguće sprovesti i kroz keramičku krunicu. 

Savetujemo da posetite stomatologa.

Srdačno

 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26942 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26942
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata