Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje, ispod zuba na obrazu sam imala malu lopticu koja je bolela na dodir, zub na tom mestu me je boleo i stomatolog ga je izvadio. Rekao je da je bio pod upalom. Danas je drugi dan od vadjenja, otok je veci i prisutan, ni usta ne mogu lepo otvoriti. Imam bolove,pijem antibiotik. Da li je jos rano da pocne antibiotik da deluje i otok splasne ili je nesto drugo u pitanju? Hvala unapred

Silvana - 09. 12. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Silvana,

opisane tegobe mogu biti prolazna pojava nakon vađenja zuba. S obzirom na to da je zub uzročnik infekcije izvađen i da ste pod antibiotskom terapijom, do smanjenja bola i otoka bi trebalo da dođe u narednih nekoliko dana. U suprotnom, ukoliko dolazi do pogoršanja (jači bol i otok), savetujemo Vam da ponovo posetite stomatologa.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata