Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje izvadila sam osmicu pre cetiri dana i sve je u redu rana po malo boli sto mislim i da je normalno medjutim imam osecaj da me bole sedmica i setica tj susedni zubi da li je to normalno ili se treba javiti stomatologu pritom su radjene i setica i sedmica odavno tj tacnije pre godinu dana

violeta - 21. 09. 2020.
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Violeta,

izvesni bolovi nakon vađenja zuba mogu se očekivati.

Međutim, ukoliko imate utisak da Vas bole susedni zubi, otiđite na kontrolni pregled kako bi se ustanovilo da li je sve uredu.

Srdačno

 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27609 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27609
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata