Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje, ja sam vadila zub prije nekih 10 mjeseci. Donji sesticu. To je ujedno i jedini zub koji je izvadjen i nisam imala iskustva sa ranom. Zub je bio u jako losem stanju i pri vadjenju se sav izlomio, zubar je vadio dijelice zuba . Zarastanje je takodjer bilo jako lose, imala sam upalu pila antibiotike i rana je zarastala veoma sporo. Sada kad bi trebalo da je rana skroz zarasla i da nemam vise problema, primjetila sam da ima kao nesta na mjestu rane i cackalicom sam to doticala i izgleda mi kao da je ostao zub u rani, točnije kao da je taj komadić jos dio desnih. Ne boli me, ali je područje oko tog komadića bijelo kao kod upale desnih . Pri tom kad sam tek izvadila zub i dok sam pila antibiotike jer me rana bas bolila i bila je duboka, tada sam ja izvadila jos 2 sitna komadića zuba i tada je zub prestao da boli. Sada sam trudna i ne smijem Ici da mi vade ako je ovo ostalo, a i jel moguće da me ne boli i da se nije upalilo to područje gdje ostao komad zuba?

Sanja - 03. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Sanja,

stomatološke intervencije nisu kontraindikovane u trudnoći. Jedino što je kontraindikovano jeste Rtg snimanje zuba.

Nažalost ovim putem a bez kliničkog pregleda nije moguće znati o čemu je reč, te Vam savetujemo da posetite stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26327 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26327
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata