Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje..
Juce sam izvadila donju 7icu,zub je bio jak i vadjenje je proslo ok,medjutim kada je anestezija popustila imala sam toliko jake bolove da ni jedan aneltik nije pomogao....e danas je malo bolje,tj.bol je manjeg intenziteta,ali i dalje boli i zahvata i uho,danas sam popila 2kafetina od jednom,i bol se smanjila nekih 3-4h i opet pocinje da boli..pulsira,boli,uho ziga...sta da radim,svako koliko smojem piti anelgetike i koliko dana moze da traje bol?hvala

zabrinuta - 17. 11. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana zabrinuta,

bol nakon vađenja zuba najintenzivniji je prva 2-3 dana, nakon toga postepeno slabi do potpunog prestanka. Kako je u Vašem slučaju u pitanju zub donje vilice nije neuobičajeno da se javi iradijacija (zračenje) bola u susedne strukture. Primena analgetika svakako će Vam olakšati tegobe.

Ukoliko bol postane intenzivniji ili ne prestane u predviđenom roku savetujemo Vam da se obratite svom stomatologu radi kontrolnog pregleda i eventualne terapije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata