Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovanje , kada sam se jednog jutra probudio osetio sam neprijatnost u ustima , zeleo sam da vidim sta se desava i poceo sam da klimam Gornje i donje jedinice i imao sam osećaj kao da se klimaju . Nedelju dana kasnije ponovo sam počeo da ih klimam i malo su se pomerali . Dok jedem nista ne osećam jedino kada ih malo jace prodrmam osetim blago pomeranje . Mogu normalno da jedem i nemam bolove.
Da li ce se sami ucvrstiti ?
Molim vas pomoc .

Mladen - 15. 02. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Mladene,

normalno je da svaki zub ima određeni stepen pokretljivosti, zahvaljujući što on nije čvrsto srastao za kost već je pripojen specijalnim mehanizmom (povezan je elastičnim vlaknima).

Klimanje zuba van fizioloških granica može da bude znak uznapredovale parodontopatije, ali i fizičke traume, prisustva patoloških procesa u kosti, i slično. 

Savetujemo da uradite OPT snimak zuba i zakažete pregled kod stomatologa, kako bi se utvrdio tačan uzrok klaćenja zuba i odredila adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27605 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27605
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata