Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje, koristio sam pre jedno nedelju dana sodu bikarbonu i malo limunovog soka kako bih izbelio zube i nakon nanosenja toga zubi mi tokom pranja stalno krvare tj. ne zubi vec desni konkretno izmedju jedinica i jedinice i dvojke.Da li je to normalno?Da li treba da posetim stomatologa i da li je opasno? Unapred hvala!

Zlatko - 17. 09. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovani Zlatko,

ukoliko želite da Vaši zubi budu belji, potrebno je da posetite stomatologa kako bi Vam na adekvatan način, preparatima proverenog kvaliteta, i renomiranih proizvođača izbelio zube. Beljenje zuba na svoju ruku može dovesti do oštećenja kako zuba, tako i desni. Soda bikarbona je abrazivna i najverovatnije je ona dovela do mehaničke povrede desni. Nemate razloga za zabrinutost, ali svakako savetujemo da posetite stomatologa kako bi se postavila tačna dijagnoza i olakšale tegobe.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27657 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27657
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata