Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje meni je u toku sna zub otpao prednji ostao je samo prednji deo kao mali siljak, i sada osecam tu prazninu pa me zanima da li bi tu mogla biti plomba. Unapred zahvalna

Milena - 11. 03. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Milena,

potrebno je kliničkim pregledom utvrditi tačnu dijagnozu te odrediti adekvatnu terapiju.

U velikom broju slučajeva moguće je postavljanjem plombe sa ili bez prethodnog lečenja rešiti problem.

Savetujemo Vam da posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč i kako bi se preduzela adekvatna terapija.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26975 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26975
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata