Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovanje moje pitanje se odnosi na vađenje zuba sa najbezbolnijom tehnologijom. imam 30 g i imam strašan strah od vađenja zuba mojsamouksamo. čuo sam za lasersko vađenje zuba i da je to metoda najbolja do sada, pa vas molim da mi opširnije pojasnite taj metod vađenja zuba jer od vašeg odgovora zavisi moja aktivnos po pitanju vađenja zuba. znači strašno se bojiimm. a zašto se bojim je malo duza priča koja je jako strašna. puno pozdrava i unaprijed hvala.

Suad - 13. 02. 2009.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Poštovani Suade,

apelujem na Vas da razmislite o popravkama zuba, a ne vadjenje.

Ukoliko su zubi ipak za vadjenje, jedino što mogu da Vam kažem , je da postoje tehnike za tzv. atraumatsko vadjenje zuba i sa takvim pristupom je sama intervencija apsolutno bezbolna.

Ono za lasersko vadjenje, bojim se da je posredi neki nesporazum.

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata