Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovanje. Nakon dugogodišnjeg liječenja zubi definitivno sam se odlučila na gornju totalnu protezu . Zbog ne kvalitete mojih zuba koji su oslabili nakon tri trudnoće i tri dugogodišnja dojenja. Prirodno imam malo izbačene zube. Pošto planiram malo vise odvojiti novaca za zube da li mogu računati na to da proteza neće biti izbačena kao moji prirodni zubi. Hvala na odg

Nermana - 13. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Nermana,

u dogovoru sa Vašim stomatologom i zubnim tehničarom moguće je naći kompromis u estetskom izgledu finalnog protetskog rada.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26942 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26942
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata