Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovanje. Nakon dugogodišnjeg liječenja zubi definitivno sam se odlučila na gornju totalnu protezu . Zbog ne kvalitete mojih zuba koji su oslabili nakon tri trudnoće i tri dugogodišnja dojenja. Prirodno imam malo izbačene zube. Pošto planiram malo vise odvojiti novaca za zube da li mogu računati na to da proteza neće biti izbačena kao moji prirodni zubi. Hvala na odg

Nermana - 13. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Nermana,

u dogovoru sa Vašim stomatologom i zubnim tehničarom moguće je naći kompromis u estetskom izgledu finalnog protetskog rada.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28781 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28781
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata