Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje,

Planiram da posle skidanja fiksne proteze ostranim visak desni sa obe dvojke jer imam sitne zube i prakticno se ne vide. Interesuje me kako se radi zahvat, da li se samo radi laserski i nema preteranog krvarenja? Hvala.

Ana - 31. 07. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Ana,

navedena terapija se može izvršiti laserom ali i pomoću hirurškog skalpela. U pitanju je manja hirurška intervencija, koja je zahvaljujući lokalnoj anesteziji apsolutno bezbolna, a krvarenje minimalno. Nemate razloga za zabrinutost.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25974 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25974
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata