Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje, pre 7 dana izvadila sam donju sesticu, vadjenje je bilo tesko, radjena je separacija, rana je jako siroka i prostire se skroz od petice do sedmice. Zbog bolova koji nisu prestajali, javila sam se stomatologu pre 4 dana, rekla je da je rana suva, kiretirala je pod anestezijom i postavila lek, nakon cega vise nisam imala klasicne bolove, samo povremeni osecaj probadanja. Juce sam isla da mi zameni lek, ovog puta on je stavljen dublje, tako da mi desni "vire", odnosno vidi se rupa pomalo sa strane. Nocas su me probudili umereni bolovi i primetila sam da je rana malo krvarila u toku spavanja (bilo je sveze krvi sa strane). Interesuje me da li je to normalno ili rana ponovo mora da se kiretira zbog krvarenja ili da se radi nesto drugo? Da li da se odmah ponovo javim stomatologu ili da sacekam narednu kontrolu? Inace, pijem Klindamicin sve vreme, vec drugu kutiju. Pozdrav i unapred hvala na odgovoru

Milica - 17. 09. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Milice,

u Vašem slučaju najverovatnije je u pitanju otežano zarastanje rane (alveolitis), kada je potrebno kiretiranjem i aplikacijom odgovarajućih medikamenata pomoći formiranje zdravog krvnog ugruška i obezbediti adekvatno zarastanje rane. Često je potrebno nekoliko poseta stomatologu.

Verujemo da nemate razloga za brigu, ali savetujemo Vam da sledite uputstva Vašeg stomatologa i odlazite na redovne preglede kako bi se terapija sprovela do kraja. 

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28984 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28984
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata