Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje, prije 4 dana sam izvadila 2 zuba na donjoj vilici do kutnjaka. Rana me boli, mislila sam da je djelic zuba ostao, ali stomatolog mi je rekao da je kost. Uzasno me jos uvijek boli, kada tableta za bolove prestane djelovati bol je neizdrziva. Molim za pomoc

Dragana - 13. 07. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Dragana,

tegobe koje opisujete ukazuju na otežano zarastanje rane (alveolitis). Alveolitis nastaje u slučaju formiranja nedovoljno kvalitetnog krvnog ugruška i u tom slučaju je potrebno ranu iskiretirati i provocirati ponovno krvarenje i formiranje kvalitetnijeg krvnog ugruška. Na taj način će se omogućiti zarastanje rane. U ranu se tom prilikom mogu postaviti i odgovarajući medikamenti koji će olakšati bol. Terapija alveolitisa se obično sprovodi u više poseta.

Savetujemo da odete kod stomatologa kako bi se prekontrolisalo zarastanje rane i sprovela terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata