Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovanje
Prije 5 dana sam imala teze vadjenje gornje sedmice koje je na kraju zavrsilo separacijom korjena.Krvarenje je trajalo citav dan,sutradan se pojavio otok i jaci bolovi a za to mi je doktorica rekla da pijem dexomen ili brufen.Bol je bila sve jaca,nakon dva dana sam ponovo otisla zubarki da bi se ustanovilo da se ugrusak nije formirao i da je pocela infekcija,ocistila mi je ranu, aplicirala lijek i propisala Duoclav.Stanje se poboljšalo ali je i dalje prisutan manji bol i manji otok pa me zanima da li je to zabrinjavajuće ili je normalno.Unaprijed hvala na odgovoru.Srdacan pozdrav

Mirela - 13. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Mirela,

sprovedena terapija je adekvatna. Terapija alveolitisa često zahteva nekoliko poseta stomatologu do potpunog formiranja krvnog ugruška.

S obzirom da navodite da se tegobe postepeno smanjuju, verujemo da nemate razloga za zabrinutost. Savetujemo Vam da sledite uputstva Vašeg stomatologa i odlazite na redovne kontrolne preglede kako bi se terapija sprovela do kraja.

Srdačno 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28750 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28750
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata