Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje, prije dva dana sam izvadila donju sedmicu i sve od tada rana ne prestaje da me boli jako puno pijem tablete protiv bolova koje samo malo trenutno djeluju pa me sada zanima da li je to normalno i da li tako treba ili je ipak nesto drugo u pitanju?

mia - 31. 08. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana mia,

tegobe koje opisujete mogu ukazivati na otežano zarastanje rane (alveolitis). Alveolitis nastaje usled propadanja krvnog ugruška i u tom slučaju je potrebno ranu iskiretirati i provocirati ponovno krvarenje i formiranje kvalitetnijeg krvnog ugruška. Na taj način će se omogućiti zarastanje rane. U ranu se tom prilikom mogu postaviti i odgovarajući medikamenti koji će olakšati bol. Terapija alveolitisa se obično sprovodi u više poseta.

Savetujemo da odete kod stomatologa kako bi se prekontrolisalo zarastanje rane i sprovela terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata