Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovanje! Prije dva dana sam vadila trojku zub kod svoje doktorice . Bilo je užasno .Nije ga mogla izvaditi niti nakon 45 min .Uvidjevši da je tijek krenuo neželjeno poziva oralnog kirurga .Doktor je jako pažljiv i dosta anestezije dao no i on se malo namučio. Stavio je nešto u zub da se rana zatvori valjda. Sutradan kontrola sve ok . Danas boli užas idem k doktorici .čisti mi ranu i osjetim smrad gnoja stavila mi je gazicu s jodom i u ponedeljak na kontrolu . Mene i dalje boli grozno na voltarenima sam . Bojim se infekcije .imam li razloga za brigu da idem na hitnu ili? Hvala!

Indira - 22. 03. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Indira,

bol nakon komplikovanog vađenja zuba je uobičajena pojava, i najintenzivniji je prva 2-3 dana nakon vađenja. Nakon navedenog perioda bol bi trebalo postepeno da se smanjuje, do potpunog prestanka.

Sprovedena terapija je adekvatna, a ukoliko se tegobe nastave, ili dođe do pogoršanja, savetujemo da se javite Vašem oralnom hirurgu.

Srdačno

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 23620 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
23620
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata