Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje!
Prije dvije godine radila sam povecanje grudi i dobila plucnu emboliju, kao posljedicu sada imam trombofiliju, doktori kazu genetsku. Pila sam godinu ipo dana Xarelto 30mg a sada vec 10 mjeseci aspirin 100mg, svaki mjesec D dimmer mi je uredan. Poceo mi je rasti zub u nepcu i jako mi smeta jer je vec pola izrastao i potrebno je hirurski odstraniti ga. Nijedan stomatolog ne usudi se uraditi operaciju a 4 hematologa mi kazu 4 razlicita postupka sa terapijom. Da li mozete da mi date savjet sta da radim i da mi kazete postoji li i 1% rizika od plucne embolije ili smrti? Da li se ista anestezija i rizik odnosi i na popravljanje zuba?
Hvala unaprijed!
Pozdrav!

Teodora Bilanovic - 12. 03. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Teodora,

navedena intervencija se može izvesti uz saglasnost i eventualnu pripremu od strane nadležnog hematologa.

Savetujemo da vađenje zuba izvrši specijalista oralne hirurgije u saradnji sa hematologom.

Srdačno 





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26942 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26942
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata