Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje! Prije par mjeseci sam radila operaciju, ugradjen mi je implant, prednja 4 zuba u gornjoj vilici su izbrusena, sada imam privremene zube , osjecam neki neprijatan miris, ne boli me nista, higijenu odrzavam, koristim Paradontax , konac itd. Zbog situacije u kojoj smo zbog virusane mogu jos poci kod zubara. Interesuje me da li moze nesto da se desi izbrusenim zubima, pretpostavljam da su privremeni zubi malo popustili ,pa neprijatan miris dolazi od njih.??

Anonimus - 11. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Anonimus,

moguće je da se radi o zaostajanju hrane ispod privremenih krunica i posledičnog stvaranja neprijatnog mirisa. Više o tome pročitajte ovde.

Savetujemo Vam da dodatno obratite pažnju pri održavanju oralne higijene na regiju sa privremenim krunicama i da posetite Vašeg stomatologa .

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28984 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28984
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata