Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje, smimak zuba mi je pokazao da imam fistulu 2 je upitanju, sad taj zub lijecim gnoj je iscurio i sad na nepcu je tvrda ko loptica izgleda. Jel to znaci da fistula prolazi i koliko dugo treba da ona ne stane i sta preporucujete kako da je lijecim? Hval Lp

Denisa - 19. 02. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Denisa,

fistula je posledica prisustva i zapaljenja patološkog procesa u kosti oko vrha korena zuba, kada je potrebno zub uzročnik adekvatno kanalno izlečiti a po potrebi i hirurški ukloniti patološki proces (apikotomija).

Potrebno je analizom Rtg snimka utvrditi o čemu je reč i sprovesti adekvatnu terapiju, te Vam savetujemo da uradite Rtg snimak navedenog zuba i posetite stomatologa kako bi se utvrdila tačna dijagnoza i terapija sprovela do kraja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata