Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje... Trenutno radim metalokeramicke krunice u gornjoj vilici od 6-ice do 6-ice,12 zuba. Stavljene su mi privremene krune i nisam bas zadovoljan velicinom i izgledom zuba,svi zubi mi izgledaju krupno i kecevi su mi poprilicno duzi od dvojki. Da li je nekako moguce korigovati velicinu i duzinu? Hvala

Bojan - 11. 03. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Bojan,

boja, oblik i veličina zuba keramičkog mosta se određuju u dogovoru sa Vašim stomatologom i zubnim tehničarem prilikom probe definitivnog mosta. Prema tome, nemate razloga za brigu, a savetujemo da se o svim nedoumicama konsultujete sa Vašim stomatologom.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27668 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27668
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata