Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje vadila sam donju peticu 15.02. Posto nije bilo krunice vec samo koren vadjenje je bilo tesko i brusena je vilicna kost. Bolovi posle vadjenja su se nastavili. Nastao je alveolitis (uvek ga imam posle vadjenja zuba). Moj stomatolog mi uporno kiretira ranu stavlja razne lekove, travi a, cink oksid, sundjercic sa lekom... Vilicna kost viri sa obe strane i rana je široka. Cak je i usio ne bi li je skupio ali se kiretiranjem opet rasirila. Boli me vilicna kost i blago je otecena a alveolitis je i dalje prisutan. Pijem i orvazil i amoksicilin trenutno. Ali ni stomatolog ni ja ne znamo sta raditi vise day to prestane da boli i zaraste. Iscrpljena sam od antibiotika bolova i brufena. Molim za savet. Hvala.

Veselinovic ivana - 05. 03. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Veselinovic ivana,

terapija alveolitisa u nekim slučajevima iziskuje čišćenje rane (kiretažu) i postavljanje medikamenata u više poseta (koliko god je to potrebno). Broj potrebnih poseta je individualan, a terapijski uspeh predstavlja odsustvo tegoba.

Vaš stomatolog radi sve kako protokol nalaže, strpite se do poboljšanja koje će doći.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26858 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26858
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata