Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje,
zanima me da li se nosenjem fiksne proteze moze ukloniti razdeljak izmedju zuba(velicine 1-1.5mm)?

Dragana - 08. 08. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Dragana,

najbolji način za postavljanje zuba u pravilan položaj jeste ortodontska terapija.

Neophodan je klinički pregled, analiza potrebnih Rtg snimaka i analiza studijskih modela od strane specijaliste ortodoncije, kako bi se napravio adekvatan plan terapije, te Vam savetujemo da posetite specijalistu ortodoncije.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata