Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje.Danas mi stavljen toxavit u desnu gornju tricu,minut dva me boljelo i prestalo.Da napomenem,rijec je o karijesu i upaljenom zubnom mesu,a narucila me zubarica za mjesec dana.Bi li se trebala brinuti?

Michy - 11. 04. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Michy,

nakon postavljanja sredstva za devitalizaciju zubne pulpe ("umrtvljivanje živca") moguća je pojava bola u prvih 24-48h, nakon čega zuba može biti osetljiv na zagrižaj, kuckanje, dodir jezikom i slično. Ukoliko dođe do pogoršanja tegoba (intenzivan bol nakon navedenog perioda, otok), savetujemo da posetite Vašeg stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč, u suprotnom nemate razloga za brigu.

Savetujemo Vam da u zakazanom terminu posetite Vašeg stomatologa kako bi se terapija sprovela do kraja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27620 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27620
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata