Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje,dete od 7 godina ima uvecan limfni cvor kad podigne glavicu vidi se tacno ispod vilice i sa leve i desne strane.Sve moguce analize smo uradili,sve je u redu.Samo su mu donje cetvorke mnogo pokvatene.Da li to mozre da bude od zuba?Zubi su mu mlecni.I koja je terapija potrebna.Da kazem samo to stoji vec nekoliko meseci.Ne raste stoji kako se pojavila.Hvala unapred.

Akeksandrija - 15. 10. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Aleksandrija,

uvećani lokalni limfni čvor se može javiti kada postoji infekcija zubne pulpe ili otok porekla zuba, ali najčešće jednostrano. Kako bi se bilo šta tvrdilo neophodan je klinički pregled i analiza Rtg snimka. 

Savetujemo Vam da dete odvedete na pregled kod specijaliste dečije stomatologije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata