Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje,devojcica od 8 god. je otpao donji mlecni zub. Taj zub je ranije popravljan i plomba je ispadala, tako da je ostavljen otvoren. Vremenom se stanjio i kada je otpao ostalo je parce zuba. Da li treba da se vadi ili ce samo otpasti i da li nece da poremeti stalni zub?

Milena - 17. 07. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Milena,

za adekvatan odgovor na Vaše pitanje neophodan je klinički pregled, te Vam savetujemo da posetite stomatologa.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27369 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27369
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata