Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje,izvadio sam prije 4 dana donju trojku.Rana je trenutno bijela.Samo me zanima da li je normalna bol ispod rane,tacnije gdje sam uboden injekcijom.Kada stisnem zube jako prija mi i bol se ublazi,mada poslije ponovo se vrati,ako moze odgovor.Hvalaa.

Belmin - 01. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Belmin,

beličaste naslage na rani su posledica taloženja fibrina što je normalna faza u zarastanju rane. Bol na mestu uboda iglom prilikom davanja anestezije nije retka pojava i spontano prolazi za nekoliko dana.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25973 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25973
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata