Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovanje..jučer me jako bolio zub na donjoj čeljusti te na njemu imam fistulu..otišla sam na hitnu pomoć jer sam imala jak otok i malu povišenu temperaturu..na kraju su mi to zarezali te dezinficirali te stavili nekakvu gumicu kroz to..dobila sam 2 vrste antibiotika. Moje pitanje je nakon koliko smijem pušiti cigarete te kad smijem izaći van i koliko smijem vremenski biti vani? I da li smijem stavljati nešto hladno na to da mi splasne otok?

Nina - 26. 03. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Nina,

pušenje se bar 48h nakon urađene incizije ne preporučuje, jer hemikalije iz dima mogu ometati normalan tkivni odgovor. 

Na otok možete stavljati hladne obloge spolja (ne preporučujemo led) koje držite do 15 minuta, a potom napravite kratku pauzu. Takođe, ne postoji razlog zbog kog ne biste smeli izlaziti napolje.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27369 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27369
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata