Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje.Pre 3 dana mi je izvadje koren u pitanju je donja cetvorka.Posle vadjenja preporucen mi je antibiotik nekoliko dana.Koliko vidim rana odlicno zarasta iako je pre vadjenja bio malo pod upalom i i srastao .Jos uvek osecam bolove i na mestu gde je bio zub i oko njega
Jel to normalna reakcija posle 3 dana da boli.Inace imam bas fobiju od zubara.

Boba - 08. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Boba,

nakon vađenja zuba uobičajeno je prisustvo bola koji je najintenzivniji u prvih nekoliko dana nakon intervencije, a zatim se postepeno smanjuje do potpunog prestanka. U tom periodu će Vam upotreba analgetika (brufen, paracetamol) biti od koristi.

Verujemo da nemate razloga za brigu, a ukoliko tegobe ne prođu u navedenom periodu ili dođe do pogoršanja tegoba, savetujemo Vam da se javite Vašem stomatologu radi kontrolnog pregleda.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25849 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25849
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata