Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje...pre 5 dana izavadila sam 7 u donjoj vilici.nakon jednog dana uzasni su bolovi postali u predelu cele vilice donje oka uha glave.bila sam kod stomatologa ocistio je ranio ali bol ne prolazi.danas je 6 dan od vadjenja opet sam bila kod stomatologa izvadio mi je zivac iz zuba do rane posto sumnja na taj zub inace je bio zdrav.mdne i daljd uzasno boli.ne znam sta da radim visd.pijem antibiotik od 600mg nista.molim vas pomozite mi sta moze da bude.inace rana je zamirila.nemam otok nista

Zuma - 10. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Zuma,

postoji mogućnost da je reč o otežanom zarastanju rane usled propadanja krvnog ugruška (alveolitis), kada je potrebno sprovesti adekvatnu stomatološku intervenciju (kiretaža rane radi provociranja krvarenja i stvaranja krvnog ugruška, aplikacija odgovaeajućeg medikamenta). Ponekada je potrebno nekoliko poseta stomatologu do potpunog saniranja pomenutog stanja.

Savetujemo Vam da ponovo posetite stomatologa kako bi se započeta terapija sprovela do kraja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28508 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28508
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata