Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje,pre nedelju dana poceli su da me bole zubi. Pre dva dana doktor mi je izvadio umnjak na gornjoj lijevoj vilici, nakon prestanka delovanja anestezije nenormalni bol je i dalja prisutan. Juce mi je doktor otvorio donju sesticu na istoj strani, to je tako zasmrdjelo da je mene bilo sramota. Nakon prestanka anestezije i talje imam onaj isti bol. Da li je to od rana ili je moguce da je neki treci zub u pitanju. Kad sastavim zube obje me vilice (a narocito zadnje sedmice) bas bole. Molim Vas da mi pomognete i kazete sta da radim. Unaprijed zahvalna

Azra - 07. 12. 2011.
Odgovor i savet
dr Eleonora Čikarić-Stojanac
dr Eleonora Čikarić-Stojanac polivalentni stomatolog

Poštovana Azra,

obe varijante su moguće, šta je u pitanju može se reći tek nakon pregleda i analize snimka.

dakle, savet je obavezna poseta stomatologu.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26261 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26261
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata