Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje,pre skoro mesec dana stavljena mi bela plomba i ispoliran zub ,zub me je kad kad boleo na toplo hladno i kad nesto tvrdo zagrizem,obicno je prolazio od brufena i nije je javljao bol nekoliko dana,danas je poceo da boli uzasno i ne prolazi samo vise i vise boli ,bol je neizdrziv i obraz mi je netekao radi se o donjoj 5 koja je pre plombe lecena sa dva leka jer je zub malo puko i boleo je pre lecenja ,pozdrav.

Daca - 16. 03. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Daca,

pojava spontanog bola ukazuje na oboljenje zubne pulpe, kada je porebno sprovesti endodontsku terapiju (lečenje kanala korenova zuba). 

S obzirom na pojavu otoka i spontanog bola savetujemo da se što pre obratite stomatologu radi pružanja potrebne terapije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26930 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26930
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata