Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovanje,prije 2 dana sam vadio donju 6-icu koja je bila dosta oštećena zbog karijesa.Nakon sto je izvadio zub,stomatolog mi je rekao da je iznenadjen da je samo ovoliko od zuba i da je mislio da će biti teže.No,kada sam stigao kući(nakon sto je anestezija prestala da djeluje)osjetio sam svrab na rani.Uočio sam kao mali djelić zuba na vrhu desne.Pošto sam zub vadio u manjoj privatnoj ordinaciji,stomatolog je bio kako da objasnim ne toliko "posvećen" vadjenju zuba.
Nije mi nista rekao o ostatku,a ja nisam osjećao zbog anestezije.Da li je potrebno hirurskim zahvatom vaditi zub ili moze u ambulanti?
Hvala unaprijed.

Ensar - 29. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Ensar,

navedena promena u rani koju opisujete može predstavljati oštru ivicu kosti, zaostali koštani septum i slično.

U slučaju bilo kakvih nedoumica savetujemo Vam da uradite Rtg snimak regije izvađenog zuba i posetite stomatologa, s obzirom da se na Rtg snimku uočava prisustvo zaostalog korena zuba nakon vađenja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25985 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata