Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovanje,pročitah da crnilo desni iznad metalokrunica nastaje ispuštanjem jona ,te me zanima dali će to nekada prestati ili ce to biti trajno ,posto su tek uradeni zubi i to se pojavilo posle par sati .hvala Vam za odgovor.

Brankica - 12. 04. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Brankice,

pre svega neophodno je utvrditi šta je uzrok prebojenosti desni.

Ukoliko je prebojenost posledica povrede može se očekivati postepeno povlačenje i nestanak prebojenosti.

Ukoliko je prebojenost nastala kao posledica utiskivanja metalnih opiljaka u desni ("tetovaža") prebojenost neće nestati bez stomatološke terapije.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25509 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25509
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata