Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovanje,uzorak sam vadila gornju 6-ticu posle vidjenje sve je proteklo normalno nije bilo bolova ni otekline,mene samo buni sto je krvni ugrušak bas tamne boje skoro pa crne sa belom naslagom preko njega,da li je to tako normalno.?Hvalla puno

Snezana Indjic - 21. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Snezana Indjic,

beličaste promene na rani predstavljaju naslage fibrina, što predstavlja normalan proces zarastanja rane, i ne treba da se uklanjaju.

S obzirom da ne navodite nikakve tegobe verujemo da nemate razloga za zabrinutost.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata