Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje.Zanima me jedna stvar.Vec dva dana sam primetila promene u ustima.Tacnije nepce do samih zuba mi se malo izdvojilo od gornjeg keca(tu imam navlaku)Ja mislim da je to zbog 8-ca posto mi guraju sve zube i moraju da se vade.Taj deo je poprilicno bolan na dodir rukom,ponekad i kad pipnem jezikom.Danas sam se probudila i vrh jezika mi je delovalo kao da je utrnuo tokom dana se prosirilo i na usta koja su bas suva.Inace da naglasim da sam mozda i prehladjena ali sam mi nos curi.To trnjenje nije stalno nego povremeno i u sekundi se ponasa kao da nije moj deo tela nemam nikakav osecaj sem toga i kada pijem tecnost ponekad me jezik zaboli i nemam nikakav ukus(pecka)Hvala na pomoci unapred.

dragana - 19. 11. 2014.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Dragan,

zbog veoma nespecifične kliničke slike, savetujemo da se uradi OPT snimak zuba i prvo obratite stomatologu kako bi se ustanovilo stanje osmica i preostalih zuba a u slučaju potrebe stomatolog će Vas uputiti specijalisti oralne medicine (suvoća usta, trnjenje jezika..).

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata