Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

poštowani, jos sam dijete ali sam odluchila da pronadjem owdje odgowor na swoje pitanje. Prosle godine sam poprawljala zub peticu gornju desnu ali nije dobro uradjena jer nije dobro ociscena. Danas sam otisla zubaru koji mi j lijecio (otworio) zub i otkrio mnogo karijesa. Lijecenje kanala nije moguce, jer su mi sinusi spusteni jako. Danas, nakon shto mi je zub zatworen osjetila sam straaaasaaaannn boll. Nesnosan: :( Zubarica je angazhowala cijeli tim lijecnika da bi se widjelo sta cemo,, Ustanowili su da je to najwjerowatnije upalla zhiwca jer je bilooo toliko kaarijesa koji moj prijasnji zubar nije htio da pogleda, oralni hirurg, nije obracao panju. Sada, dok oowo pisem osjEcam strasaaann boll i reflekse imam na hladno. Toplo mi prija. i nakon 3 inekcije bol je kontinuirana. MOLIM WAS DA MI KAZHETE KOJI JE KRAJNJI ROCK CHEKANJA DA BOL PRESTANE JERR NE MOGU IZDRHATI A STWARNO NE BI HTJELA DA SE ZUB WADI .LIJEKOWI UGLAWNOM NE POMAZHU. UNAPRIJED WAM HWALA...:(

LAMIJA - 17. 01. 2009.
Odgovor i savet
dr Eleonora Čikarić-Stojanac
dr Eleonora Čikarić-Stojanac polivalentni stomatolog

Poštovana Lamija,

Ono što sigurno ne smete da radite jeste da čekate pošto bol neće proći sam od sebe, vrlo verovatno će postati još intenzivniji.

Na osnovu opisa bola, radi se o oboljenju živca te je indikovana kanalna terapija za čije sprovođenje nije od značaja odnos korena zuba sa sinusom.

srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28750 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28750
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata