Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, imam impaktiran očnjak. Izvršeno je postavljanje fiksnog aparata, kasnije i operacija tj. postavljanja bravice na očnjak. To je urađeno pre skoro dve godine i taj zub uopšte ne raste, možda je u nezgodnom položaju, pa nemože da izraste. Kako god, ja ne želim da ga vadim, ima sasvim dovoljno mesta u vilici kada bi se izvukao, ali po ovoj metodi nema rezultata. Zanima me ako imate neku drugu metodu lečenja ovakvog slučaja, koliko bi to koštalo. Unapred zahvalana

Jelena - 01. 02. 2008.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Pođtovana Jelena,

ne poznajemo drugu metodu. Ova je malte ne 100 % efikasna, kada se pravilno indikuje i sprovede.

Ukoliko ima raspoloživog prostora, postavi se pevilna terapijska indikacija i primene adekvatne sile, ovaj zahvat mora da da rezultat.





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27621 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27621
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata