Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Povredjen ili pokidan mi je nerv jezika prilikom operacije, ja tu strsnu gde mi trne po malo i osecam, danas sam bila kod stomatologa i prilikom bockanja iglom osetila sam. Da li to nesto znaci? Da li to znaci da mozda nije pokidan?

Vanjas - 19. 03. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Vanjas,

 Nažalost, koliko je oštećenje donjoviličnog nerva ne možemo sagledati. Ukoliko je povreda nerva delimična (najčešće), dolazi do njegovog postepenog oporavka posle par dana, a nekad oporavak traje više meseci pa čak i godinu dana, zavisno od veličine oštećenja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29156 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29156
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata