Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poz. Danas Sam izvadio zub 6 na donjoj vilici, pa me int. Jer Sam ja momak od 21god.dali ce se zubi spoiti, to jest pribliziti jedan drugome. Jer mi Jo's nije izrastla 8(smica).Unapred se zahvaljujem.

Slavko - 22. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Slavko,

mala je verovatnoća da će se zubi spontano postaviti u pravilan zubni niz. U slučaju vađenja jednog zuba, susedni zubi se naginju u prazan prostor, a zubi suprotne vilice koji su bili u kontaktu sa izvađenim zubom prekomerno izrastaju, što ugrožava njihov potporni aparat. Iz tog razloga se savetuje nadoknada izvađenog zuba (ugranjom implantata ili izradom keramičkog mosta - što zahteva brušenje susednih zuba), ili postavljanje zuba u pravilan zubni niz ortodontskom terapijom.

Savetujemo Vam da posetite stomatologa kako bi Vam predložio najbolje moguće rešenje u Vašem slučaju.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata