Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav, 16.6.2020. stomatolog mi je stavio Lek za umrtvljivanje zivaca, od juce me boli zub, ali trenutno nisam u mogućnosti da odem zubaru, da li to moze imati neke posledice? Hvala

Nadica - 19. 07. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Nadica,

preporuka je da sredstvo za devitalizaciju zubne pulpe deluje 10 dana do 2 nedelje, ne duže od mesec dana, s obzirom da u tom slučaju može doći do infekcije zubne pulpe i posledičnog stvaranja patološkog procesa oko vrha korena zuba uz pojavu bola, otoka i slično.

Savetujemo Vam da ne odlažete terapiju i što pre posetite stomatologa kako bi se terapija sprovela do kraja.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata