Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav. 22 .2. sam bila kod zubara misleci da me boli 4-tvorka,koja je bila pod blombom.Dr.je otvorio i rekao da nema tu šta da boli nema zivca . Brusio ga ocistio i ponovo stavio blombu?Da li je to ok??
Dotako mi 7-icu ona me zabolela a i ona je bila pod blombom.otvorio je i brusio a to je bolelo,stavio lek(nzm koji)rekao da ga zovem sl.sedmicu da mi zakaze termin.Posle stavljana leka nije me bolelo do veceras(24.2) uglavnom na dodir jezikom i kada jedem ,da li treba da se javim stomatologu ili je to ok?? Hvalaa

Dragana - 24. 02. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Dragana,

Nažalost bez poznavanja početne dijagnoze, vrste sprovedene terapije i vrste aplikovanog medikamenta ne može se sa sigurnošću tvrditi o čemu je reč.

Savetujemo da se o svemu konsultujete sa Vašim stomatologom koji je najbolje upućen u tok terapije.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28988 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28988
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata