Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav, bila sam kod zubara prosle godine u Avgustu i receno mi je da su mi svi zubi zdravi ali da na nekim zubima (5:ica) imam pigmentaciju. 5:icu sam popravila dva puta do sad pre par godina ali juce i danas osecam jako dosadan bol kod nepca sa strane samog zuba koji ima dve crne tackice. Da li mozete da mi kazete da li je to neki dublji karijes ili prosto iritacija koja se desila nakon hrani i pica? Hvala

Katarina - 08. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Katarina,

tegobe koje opisujete mogu biti porekla zuba (karijes, upala zubnog živca isl.) ili prisustva i zapaljenja parodontalnog džepa.

S obzirom na to da je bez kliničkog pregleda bilo kakva tvrdnja nagadjanje, savetujemo da posetite Vašeg stomatologa. Tek nakon kliničkog pregleda, a po potrebi i analize Rg snimka zuba je moguće tvrditi o čemu se radi i preduzeti adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26215 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26215
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata