Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav
Danas mi je ispala plomba koju imam vec par godine, izmedju gornje jedinice i dvojke. Znaci na bas vidljivom mestu. Plomba je ja mislim stavljena tamnije boje nego boje zuba, a mislim da kako je vreme prolazilo cak i potamnila malo. Sta treba da radim i da li mogu da sacekam 2 i po nedelje da moj zubar krene ponovo da radi? Hvala puno, pozdrav

Teodora - 02. 02. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Teodora,

ukoliko nisu prisutne tegobe, navedeni period nije previše dug da bi ugrozio zub. Potrebno je biti pažljiv kako u toku žvakanja ne bi došlo do loma zuba. S obzirom da je u pitanju estetska regija, na Vama je odluka da li ćete sačekati Vašeg stomatologa ili potražiti nekog drugog kako bi se zub sanirao.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata