Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav, danas prilikom oralnog spolnog odnosa mi je puknuo podjezicni frenulum, bilo je malo krvi. Osjecam neugodnu blago bol. Jezicne kretnje su mi sada ogranicene zbog boli. Zanima me je li opasno i hocu li morati ici kod specijaliste kirurski korigirati ili ce sam zarasti?
Hvala!

Marija - 21. 06. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Marija,

mala je verovatnoća da je frenulum pukao. Najverovatnije je reč o povredi sluzokože u predelu frenuluma, te verujemo da nemate razloga za brigu i da će povreda spontano da zaraste tokom nekoliko dana.

U slučaju da tegobe ne prođu u navedenom periodu ili dođe do pogoršanja tegoba, savetujemo da posetite stomatologa, po mogućnosti specijalistu oralne hirurgije.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata