Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav, donja vilica šestica zub mi je popravljen tj zaliječen, jer sam primetila malu crnu mrlju na zubu, zub mi je izbušen unutra i stavljena bijela plomba, nakon oko godinu dana sada ponovo na istom zubu primećujem crnu mrlju, a na donjoj vilici zalijecene su mi obje šestice, i na njima ponovo imam crne mrlje ali sa strane zuba. Da li se ti zubi mogu ponovo zalijeciti?

Ana - 19. 06. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Ana,

da, mogu, ukoliko se kliničkim pregledom i analizom Rtg snimka ne utvrdi suprotno.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata