Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav, htela sam pitati nesto. Radila sam metalno-keramicke navlake pre 2 godine na obe velice, s tim sto je donja pre 3 godine, sa donjom nemam nikakvih problema, dok sa gornjom imam ceste i jake upale desni, sa desne strane 2, 3, 4 i 5 mi nisu dobro upala ispod desni, nego su ostala preko desni, tacno se moze osetiti da su spolja. Nekoliko se puta to skidalo i vracalo, i opet isto. Krvarenje desni non-stop, perem ih svake posebno najmanjom cetkicom, ali ispljujem previse krvi cim ih dodirnem, a kada prodjem prstom kroz desni to se oseca takav smrad da vise ne znam sta raditi. Cak sam citala da je to mozda i gingivitis. Mozete li mi dati neki savet ili resenje za sve ovo? Hvala unapred

Ljubica - 12. 04. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Ljubice,

ukoliko su neadekvatne krunice uzrok problema, onda je jedino rešenje zamena istih sa prethodnim parodontalnim tretmanom desni, kako bi pre uzimanja otiska za sledeće krunice, bile u optimalnom stanju zdravlja.

Do tad, jedino sto možete je da higijenu održavate optimalnom ali da koristite i sredstva za tretiranje teško pristupačnih prostotra (konac, interdentalne četkice ili dentalni tuš).

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27609 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27609
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata