Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav, imam 14 godina i zubni kamenac desni su pocele da se povlace na 1 i 2 u gornjoj vilici zanima me da li ce se desni vratiti sami od sebe kada ocistim zubni kamenac?

Lalala - 28. 09. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovani Lalala,

da li će se desni vratiti u potpunosti zavisi od stepena povlačenja desni. Uklanjanjem uzroka povlačenja desni uz pravilnu tehniku održavanja oralne higijene stiču se uslovi za smirivanje upale i vraćanje desni.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25509 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25509
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata