Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav, imam 19 godina i porasla su mi oba umnjaka na gornjoj strani do skoro. Nemam problema sa bolovima jer su mi sve sestice osim na gornjoj desnoj strani izvadjene, umesto sestice tu mi je izvadjena petica pa se sestica pomerila na mesto petice. Takodje imam sedmice svuda osim na donjoj desnoj strani. Problem je sada sto mi ta nova sedmica sa desne strane udara u donju vilicu, u desni ispod kojih se nalazi donja osmica. Bukvalno mi je napravila oblik tog zuba u desnima i malo me boli sad taj donji deo vilice. Sta mi preporucujete da uradim povodom toga? Hvala unapred.

Kristina - 15. 10. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Kristina,

ukoliko smo dobro shvatili iz navedenog, reč je o impakciji i sedmice i osmice u donjoj vilici.

Nažalost bez kliničkog pregleda i analize Rtg snimka nije moguće utvrditi njihov položaj a shodno tome i adekvatan plan terapije.

Dakle, savetujemo da posetite specijalistu oralne hirurgije.

Srdačno

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata